KINDERKAMERCOLLECTIE

Around The World


Wij vinden dat een kinderkamer dé plek moet zijn waar kinderen zich lekker kunnen ontspannen, kunnen fantaseren over grote avonturen of kunnen wegdromen bij de mooiste plekken op deze wereld. Around The World bundelt deze dromen tot één collectie.
Samen met Casa Krullenbol & Filly & Flare combineren we behang, stoffen en meubels van over de hele wereld, zodat jouw kind ze tot leven kan laten komen komen in de slaapkamer!


Wij werken zo duurzaam mogelijk en maken onze producten pas wanneer jij ze bij ons bestelt.
Ontdek hier de totale collectie óf bezoek onze webshop voor de YAY producten.

YAY PRODUCTEN OP EEN RIJTJE

TIPS VAN DE STYLISTE


Oh oh, wat zijn we toe aan rust en veiligheid in huis na alle hectiek van de afgelopen tijd. En toen waren daar de ontwerpen van Studio YaY die zo perfect in dit alles passen! Behang en muurstickers met natuurlijke prints en organische vormen in warme, aardse kleuren als aubergine, zacht roze, okergeel en warme roodtinten. Met de vormen en kleuren in het behang haal je het moois van de aarde in huis. Pas het toe op een wand in de meidenkamer en schilder de overige wanden in friswit. Mooi om de meubels en accessoires dan uit te voeren in kleuren die terugkomen in het behang, bijvoorbeeld de kast geschilderd in aubergine en een vloerkleed in okergeel.

Koperen accessoires geven het geheel een opvallend accent. Als je voorkeur uitgaat naar koelere kleuren, is het mooi om het behang te combineren met een lichte, vergrijsde blauwtint. Als je net zo’n fan bent van persoonlijkheid in je interieur als ik, kun je met deze collectie je hart helemaal ophalen.


LOES - STUDIO LOVO